tiistai 26. helmikuuta 2013

Aurinkoisia kuulumisia

Ihana auringonpaiste antaa iloisen mielen! :) Oon ollu reipaski, sain tänään vihdoin varattua ajan lääkärille paniikkikohtausten ja masiksen takia! :)
Varasinpa ajan myös luxusjalkahoitoon, johon sain lahjakortin ukolta jouluna! Nam, ihanaa, pääsee rentoutumaan! Kantapäät on todella törkeessä kunnossa.. Ei oikein ole riittänyt voimavarat itsestä huolehtimiseen tässä.

Lauantaina kävi porukat kylässä! :) Tai siis tarkemmin sanottuna äiti, isä, 3veljeä, 2 siskoa, veljen tyttöystävä ja mummo! :) Että hulinaa riitti! Koira oli ihan väsynyt illalla! Ja olin kyllä itsekin. Pikkuveli täytti 20vee ni juhlittiin samalla sen synttäreitä. :)





Sain tuliaisiks ihania kukkia.<3 Musta aina keväällä tulee hirvee viherpeukalo! :D Vaikka en keväästä oikeastaan vuodenaikana perustakkaan.. Inhoan kevään hajua, ja märkää ja mutaa! Hyi! Aurinko kyllä on ihan jees. :)

Oltiin Camon kanssa reippaita ja käytiin heittään puolen tunnin lenkki. Inhottavan tuulinen keli! Mut tulipa hyvä mieli ku ees vähän ihteään sai liikkeelle. Kävin perjantaina kahvakuulassa ni siitä on vieläkin paikat kipeenä, vaikka oon yrittäny venytellä ja joogannu melkein joka päivä! Perjantaina uudestaan...
Tää paikka missä asutaan on todella pieni kylä, ja on ihana et täällä kuitenkin järjestetään tota kahvakuulaa! Ja kun siellä vielä käy porukkaakin! Ollaan muutettu vasta tammikuun alussa tänne, ni siellä vähän tutustuukin kylän porukkaan. :) Tuossa kymmenen kilsan päässä ois vaikka mitä jumppahommia, mut en uskalla mennä, kun siellä käy kuulemma hirveesti porukkaa! ei oo kivaa jos paniikki iskee kesken touhun...

Eilen testailin prettyltä tilattuja uusia meikkejä. Taidan tänään testailla uudestaan, täytyypi laittaa sit vähän kuvaa et minkälaista tulosta on syntynyt! :)









 Nyt minä otan Camon kainaloon ja rupean kahtomaan telkkarista jotain tosi kehittävää! See ya!



Ei kommentteja: