maanantai 4. helmikuuta 2013

Kirraa! ja sit vähän viikonlopustaki.

Tänään oli eka työpäivä uudessa paikassa.. Oli ihan jees.. Ihan kivoja muksuja. Väsyttää vaan pirusti ku oli niin kova hälinä!
Ja sehän se siis kirraa ku ei kykene tekemään yhtään mitään kotihommia nyt ku väsyttää.. Piti tosiaan vihdoin ja viimein viikata vaatteet komeroon (sain siihen torstaina kaapit), purkaa viimeisiä muuttolaatikoita ja tehä lumityöt.. Joo'o. Puskin vähän lunta ja siinä se sitten olikin... Noh, hain mä puita ja lämmitän takkaa ja pari koneellista pyykkiä pessy.. Kirrrraaaaaa! Ehkä mä huomenna kykenen johonkin...

Viikonloppu meni mukavasti, jos ei lasketa sitä Camon lääkärireissua.. Sai kolmenlaisia lääkkeitä ja se ei niitä suostu millään syömään.. Ei edes makkaraan piilotettuna... Tähän asti on menny 6 pilleriä päivässä + kortisonivoide.. 


Tässä ihottuma pahimmillaan.
Ihottuma ei onneksi ollut vakavampaa kuin allerginen reaktio (jostakin?!?!?) ja on nyt jo tosi hyvässä kunnossa. :)

Perjantaina tuli lähettyä sitte ihan oldskuul meininkillä bilettämään! :) Oltiin vanhojen koulukavereiden kanssa neljästään liikenteessä. Oli aivan huippua! :)
Tässä illan lookkia:
Häpi mii!



Tunika Seppälästä                           
Farkut Kappahlista (ei sit vissiin näy)
Tukka TÄÄLTÄ  :))                          


Lauantaina sitten kohmeloitiin. Ei onneks ollu kamalta olot. Ihana kummipoika tuli käymään äitinsä ja siskonsa kanssa. Käytiin vähän jäällä paistamassa makkaraa ja juomassa mehua! :)

Kummipee ja sisko. :) <3<3
Siinä sitten siskoksia ja veljeksiä ja kaikkea siltä väliltä! Ja tässäpä näette myös harvinaisen tapahtuman: kasvissyöjän paistamassa kyrsää. :D


Camolla oli kylmä. :((

Illalla katottiin koko porukan kanssa leffaa pitkästä aikaa. :) Ja syötiin tietysti herkkuja! Nams!
Sunnuntaina oli maailman kamalin herätys! Avokilta oli tullut viesti, että oli joutunut yöllä ambulanssilla sairaalaan! Minähän sain pienen paniikkikohtauksen heti! En saanut ukkoa edes kiinni puhelimella, niin paniikki kasvoi ja kasvoi.. Soitin sairaalaan ja sieltä selvisi että ukko oli nukahtanut ja puhelin oli äänettömällä.
Sain aamun aikana vielä yhden pienen ja yhden ison paniikkikohtauksen.
Minulla on pari vuotta sitten todettu keskivaikea masennus ja tämän aikana paniikkikohtauksia on tullut nyt ehkä viisi, joista neljä nyt ihan lähiaikoina.. Pitäis männä käymään lääkärissä.. En vaan nyt pysty..
Tulipahan avauduttua..
Tosiaan ukolla ei nyt mitään hätää, kaikki ok. <3

Joo, mitähän piti vielä kirjoitella... Noh, jääkööt se seuraavaan kertaan! Moimoi! :)










Ei kommentteja: