perjantai 3. toukokuuta 2013

Vappua ja Buzzausta

En vieläkään saa kuvia ladattua, mutta lätisempä nyt sit jotain ihan muuta.

Olin vappuna kotilomalla yhden yön. Porukat kävi kylässä ja tehtiin hyvää ruokaa ja leikittiin koiran kanssa. :) Meidän piti grillata, mut just ku saatiin grilli tulille, rupes tulemaan lunta taivaan täydeltä.. Siirryttiin sit sisälle kokkailemaan. :) (Ja kun ruoka oli valmista, ulkona rupes paistamaan aurinko...)
Äiti paisto kahenlaisia pihvejä ja makkaraa. Sisko ja veli teki ihanan salaatin ja mää tein täytettyjä herkkusieniä ja perunanyssäköitä. :) Sienien sisään laitoin pieneksi silputtua paprikaa ja sipulia, fetaa, aurajuustoa, tuorejuustoa ja normi juustoa. Nyssäköihin tuli perunaa, sipulia, tuorejuustoa ja normijuustoa. Namnam, täytyy sanoa että oli herkkua! :)


Yks ilta pidettiin tässä osastolla tyttöjen karvojenpoisto iltaa. :D Sain Buzzadorin kautta Veet-tuotepaketin ja niitä sitten testailtiin. :) Parhaat arvostelut sai kasvojen karvanpoistoon tarkoitetut liuskat. :) Itse pidin eniten Veet Ihokarvojenpoistovoteesta. :) Tuotetta oli todella helppo käyttää, ja se oli nopea. Tuote poisti suurimman osan karvoista jo ensimmäisellä kerralla, vain muutamia hajakarvoja jäi. Yksi kavereista sanoi tuotetta liian sottaiseksi. Itse levitin voidetta pienelle alueelle kerrallaan, joten sotkua ei niin paljon syntynyt.
  Kokeilin myös Veet In-Shower ihokarvojenpoistovoidetta, jota olen joskus itse ostanutkin, mutta jälleen jouduin pettymään. Suuri osa karvoista jäi töröttämään samalle paikalle vielä käytön jälkeenkin. Varsinkin pidemmät karvat jäivät.
Esitteen mukana tulleesta vahaliuskasta tytöt tuntuivat innostuvan kaikista eniten. :D Kyllä tuli "ttuttanakelettä" joka suunnasta kun kaikki repivät innoissaan karvojaan. :D Ja mulla oli hauskaa. :D
Veet Hair Minimising Moisturiser voidetta en vielä ole kokeillut.

Minulle ja ystävilleni jäi positiivinen kuva oikeastaan kaikista Veet- tuotteista. Suosittelen kyllä kaikille. :)
 
Tarkoitus oli pitää kunnon saunailta herkkujen ja rentuoutumisen merkeissä, mutta kun täällä osastolla ollaan, ni ei tämä sitten ollut mahdollista. Myöskään kuvia osastolla ei saa ottaa, mutta tyttöjen luvalla otin pari kuvaa josta ei ketään voi tunnistaa. :) Lisäilempä niitä sitten kun saan ladattua kuvia koneelle. :)



Ei kommentteja: