tiistai 18. kesäkuuta 2013

Kipiänä

Ollaan ukon kanssa molemmat kipeenä. Eilen iski kamala kurkun karheus ja ilta meni köhiessä ja kurkkukivusta  valittaessa.
Tänään ollu koko päivän ihan pökkyrä olo ja sattuu kurkkuun ja rintakehään. Yskäkin on perseestä.
Camollaki oli maha sekasi ollu yöllä. :(
Huomenna ois masishoitsu aika, saapa nähä kykeneekö sinne..
pic

Koko päivän oonkin sitten töllöttäny telekkaria ja dataillu. Lähinnä derby juttuja kahtellu netistä. Ens viikon maanantaina on ekat reenit porukan kanssa! Vähän jännittää! Eilen jo ois ollu ekat reenit, mutta oli tosiaan niin karsee olo, että ei pystyny meneen. Ja kaverillakin oli muuta menoa..
Porukan nimi on Riverdale Rollers.
Kuva lainattu Ylivieska roller derbyn facebook sivuilta

Tilasin edellisen postauksen nettikaupasta sisä- ja ulkorenkaat ja tietenkin laakerit. eikä tullu maksaan ku jonku vähän reilu satkun! Suomessa vähän kalliimmat hinnat...

Juutuupista kyllä löytyy hyviä vinkkejä reeneihin.Tulee vaan hirvee himo päästä renkaiden päälle... Perkele, mikä siinäkin on ku ainaku oon kipeenä, ois hirveet himot urheilla. :D Ehkä se on jotenkin tää mun sairas mieli; silloin on hyvä haluta reenata ku tietää ettei varmasti voi mitään tehdä. :D

Tuli kahtottua tuon American horror storyn eka jakso. Vaikutti ihan hyvältä. Semmoselta ei liian pelottavalta. :D  Oon aina inhonnu kaikkea kauhua. Varmaankin siksi kun nään yötä päivää painajaisia seuraavat kaks viikkoa elokuvat kahtomisesta. :D Mut nyt jotenkin on tullu semmonen tarve et pitää kahtoa jotain. Eikä kyllä pahemmin oo tullu mitään painajaisia..

pic
Ja sittenpä toivotaankin Johannalle pikaisia paranemisia ni se pääsee kahtoon lisää telekkaria! See ya! :)

Ei kommentteja: