tiistai 11. kesäkuuta 2013

Rehevit!

Kävin eilen romanttisilla päivärehveillä oman ukon kanssa. :)
Käytiin melko uudessa Raahelaisessa ravintolassa nimeltään Portenos.

Kauhee miten olikin jännää valmistautua, miten voi jännittää niin paljon nähä omaa ukkoa? :D Vaikka ollaan nähty joka päivä... :D
Vaihoin vaatteet varmaan viis kertaa ja meikkasin ja kaveri autto.
Tähän NA-clothingilta tilattuun mekkoon päädyin:
Hyi ku tulikin kamala kuva. :D


Ravintola oli aivan ihana, tosi kauniisti sisustettu ja menu oli ihanan yksinkertainen. :)



Minä otin alkuruoaksi marinoituja oliiveja, mozarella tikkuja ja cheddaria. Ukko otti Chorizoa, paprikaa ja dippiä. Tarjottimelta löytyi lisäksi kahta erilaista dippiä ja salsaa. Namnamnam! Oli muuten herkkua, ja maha meinasi jo näistä täyttyä. :)



Pääruoaksi otin Vegetariano special burgerin, joka sisälsi halloumia, kesäkurpitsaa, tomaattia, paprikaa, sipulia, cheddaria ja quacamolea.
Ukko otti Possua palermo viejo, jossa oli possupihvi, grillattuja kasviksia, perunaveneet ja sipulituorejuusto kastike. Lisäksi annoksiin kuului salaatti ja minulle myös venepotut. NAM!!!! Annokset olivat todella täyttävät, jouduin isännälle syöttämään loput, ku en ite jaksanu. :P



Tässä vielä ravintolan facebook sivuilta lainattu kuvaus :
" Ravintola Porteños on tunnelmallinen argentiinalaisvaikutteinen ravintola Raahen keskustassa. Erikoisuutena ovat maukkaat ja mehevät pihvi- ja burgeriateriat. Päivällä ma-pe tarjolla lounas, illalla viihtyisyyttä luovat tunnelmallinen valaistus ja latinomusiikki. Tule nauttimaan hyvää ruokaa, viiniä ja olutta viihtyisään ja palvelevaan ravintolaan!"

Ei kommentteja: