tiistai 12. maaliskuuta 2013

Humppaapumppaajumppaa!

Tänään on ollu helevetisti parempi olo, ja pakkohan se on sitten ruveta het urakalla riehumaan! :D

Aamu alkoi koiran kanssa ulkoilulla ja kahvilla! Sitten lähettiin käymään kaupassa, kaapit hieman tyhjänä ku ei oo moneen päivään liikkunu missään! Kaupanpa jälkeen siivosin keittiön (öh, oli myös hieman astioita kerääntynyt kun en oo paljon sohvalta liikahtanu) ja laitoin pyykkikoneen pyörimään ja lähdettiin Camon kanssa uudestaan ulos, kun ukko oli rappaamassa autoaan..

Saateltiin ukko suudelmin töihin ja ruvettiin camon kanssa joogaamaan! :) Hih, naureskelin tänään itestään ku hokasin et Camo tekee joka aamu samoja jooga liikkeitä ku minäkin. :D Ensin ylöspäin katsova koira ja sitten alaspäin katsova koira. :D

pic
pic.
Hihhhihii, halavat on huvit.. :P

Sittenpä me keitettiin kahavit ja ruvettiin suunnittelemaan seuraavaa jumppaapumppaa. Päädyttiin tämmöiseen pika jumppaan! :)

Aivan huippu, nopea ja tuntui ainakin tehokkaalta! :) Eikös se niin mene että sen liikunnan voi jakaa niihin kymmenen minuutin pätkiin vai häh?!
Muuten, koira kahto mua ku hullua ku rupesin vatkaamaan persettäni ees taas. :D :D

Ajattelin vielä tuossa vähän myöhemmin tehdä myös tämmöisen:
Näitä on yhteensä kolme noin kymmenen minuutin pätkää.. Vois yrittää.. Kun asuin vielä keski-suomessa ni kävin muutaman kerran itämaisen tanssin tunnilla ja tykkäsin hirviästi! :)


Asiasta sitten toiseen;
Kulutin eilen viimeiset pennoseni ja tilasin itselleni vihdoin ja viimein aurinkolasit vahvuuksilla!
 Tämmöiset sieltä pitäisi tulla:
pic

 Mutta tosiaan aurinkolasi värjäyksellä..

Lisäksi tein Lindexin verkkokaupasta tilauksen, mutta esittelenpä ne sitten kun ne tulee ja jos ne mahtuu päälle. :D

Tässä vielä kauppareissun ajaksi takilla peitetty päivän asukokonaisuus :
Moi oon sumea kuva.
 Päälläpä olisi nuo samat farkut mitkä aina (on mulla muitaki, en vaa tykkää pitää niitä!), halapa hallista ostettu leveäraitainen neulepoolohomma ja sata miljoonaa vuotta vanha leopardi neuletakki (jota rakastan). äläkääpä välittäkö takana olevasta kaaoksesta...

Nyt lissää kahavia ja telekkaria! :)

pic

Ei kommentteja: